طرز تهیه چیز کیک ، دسری لذیذ و پرطرفدار

به گزارش وبلاگ تور امنستان، طرز تهیه چیز کیک

در این مطلب از وب سایت گردشگری خبرنگاران شما را با طرز تهیه چیز کیک ، دسری پرطرفدار در ایران و دنیا آشنا خواهیم کرد. در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چیز کیک ، دسری لذیذ و پرطرفدار

چیز کیک که یکی از انواع کیک یخچالی محسوب می گردد، از محبوب ترین دسر ها محسوب می گردد. این دسر خوشمزه از مواد بسیار ساده تشکیل می گردد و دستور تهیه بسیار ساده ای دارد. شما می توانید از این دسر در کنار چای، قهوه یا انواع دمنوش برای مهمانی عصرانه بهره ببرید.

مواد لازم چیز کیک

  • بیسکویت 1 بسته و نیم
  • کره 120 گرم
  • پنیر ماسکارپونه 1 بسته
  • خامه 1 بسته
  • شکر 50 گرم
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آب جوش 2 لیوان
  • ژله (طعم دلخواه) 2 بسته
  • قالب کمربندی 1 عدد

روش تهیه چیز کیک

برای آغاز ابتدا باید تمامی بیسکویت ها را کاملا له کنید. برای انجام این کار می توانید بیسکویت ها را درون یک پلاستیک ریخته و سپس با گوشتکوب آن ها را له کنید. بیسکویت های پودر شده را درون یک کاسه بریزید و کره را به آن اضافه کنید. (بهتر است کره را به روش بن ماری به صورت مایع در بیاورید.)

قالب کمربندی را به قطر دلخواه تان باز کنید، آن را درون ظرف مورد نظرتان برای سرو قرار دهید و سپس مخلوط پودر بیسکویت و کره را درون قالب بریزید. مواد را در سطح قالب را به خوبی صاف و منسجم کنید. تا زمانی که مواد روی کیک را آماده می کنیم، قالب را درون یخچال قرار دهید تا کره کمی سفت گردد.

درون یک کاسه، خامه، پنیر ماسکارپونه، شکر و وانیل را ریخته و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا یکنواخت گردد.

سپس پودر ژلاتین و آب را درون یک قابلمه روی حرارت کم قرار می دهیم، هم می زنیم تا ژلاتین کاملا درون آب حل گردد. ژلاتین حل شده را به مخلوط خامه و پنیر اضافه می کنیم.خیلی سریع مواد را هم می زنیم تا یک مایه یکدست درست گردد.

اکنون مواد را می توانیم روی سطح بیسکویت (که درون یخچال قرار داده بودیم) بریزیم و سطح آن را صاف کنیم. ظرف را به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کمی سفت گردد.

پس از گذشت 1 الی 2 ساعت، ژله با طعم دلخواهتان را با روش نوشته شده روی بسته، درست کنید و اجازه دهید تا مایع ژله کمی خنک گردد. حدود 1 لیوان از مایع ژله را در قالب بریزید. اکنون برای سفت شدن ژله، تمامی مواد را که درون قالب هستند، به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.

نکات مهم

  • چیز کیک با بیس یا پایه کیک، بیسکویت ساقه طلایی و پتی پور درست می گردد و بستگی به ذائیقه شما دارد کدام را انتخاب کنید.
  • برای تزیین چیز کیک می توانید از میوه هایی همانند توت فرنگی و آلبالو و یا اسمارتیز و مروارید های خوراکی بهره ببرید.
  • حتی می توانید طبق طعم ژله تان، برای تزیین از همان میوه بهره ببرید. برای مثال اگر از ژله آناناس استفاده می کنید، برای تزیین چیز کیک، تکه های آناناس را روی آن بگذارید.
  • معمولا قطر ژله برای چیز کیک باید زیاد باشد، اما شما می توانید طبق سلیقه تان میزان آن را تعیین کنید. مواد چیز کیک را به انتخاب خود می توانید تغییر دهید؛ برای مثال شکلاتی، میوه ای و ….
منبع: تاپ تراول

به "طرز تهیه چیز کیک ، دسری لذیذ و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک ، دسری لذیذ و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید