چرا و چگونه باید به بچه ها خود زبان دوم بیاموزیم؟

به گزارش وبلاگ تور امنستان، دنیای مدرن و پویا به طور جدی قوانین خود را در حال توسعه دیکته می نماید. تسلط بر زبان انگلیسی از سن 4 سالگی به بعد به کودک اجازه می دهد تا به طور مطلوب در فضای اطراف قرار گیرند و موانع ارتباطی را تجربه نکند. با بازی کردن، کودک به سرعت آغاز به تسلط بر دنیا می نماید. با استفاده از فعالیت های شناختی، آموزش زبان انگلیسی به بچه ها ساده ترین راه است. بعلاوه تشویق مداوم کودک در زمان یادگیری، شرح دادن معنای کلمات نو بسیار مهم است. این ها به کودک یاری می نماید تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.

چرا و چگونه باید به بچه ها خود زبان دوم بیاموزیم؟

بچه ها زیر 10 سال می توانند به سرعت زبان انگلیسی را یاد بگیرند. کودک باید برای این واقعیت آماده گردد که باید یک زبان تازه را یاد بگیرد. بچه ها حتی نمی پرسند که چرا باید زبان انگلیسی را یاد بگیرند، آن ها بسیار مجذوب این فرایند هستند، آن ها بیشتر به فرآیند یادگیری علاقه مند هستند تا نتیجه.

نحوه آموزش زبان انگلیسی به بچه ها در سنین مختلف

اثربخشی یادگیری زبان خارجی در این سن بستگی به فرایند یادگیری زبان انگلیسی به بچه ها دارد. استفاده از روش های کلاسیک برای آموزش بچه ها در سن مدرسه که در موسسات آموزش عمومی استفاده می گردد، می تواند یک بیزاری پایدار نسبت به موضوع ایجاد کند. و انتخاب برنامه های فردی، استفاده از روش های مناسب و علایق کودک به ما امکان می دهد در مدت زمان نسبتاً کوتاهی به نتایج شگفت انگیزی دست یابیم.

حافظه افراد بایک دیگر فرق دارد -فردی می تواند به راحتی صداها، کلمات و عبارات را با گوش دادن به خاطر بسپارد، و مطمئناً فرد دیگری باید آن ها را بنویسد، کسی نمی تواند کلمه ای را بدون نشان دادن تصویر مربوطه به خاطر بسپارد. اولین قدم این است که مشخص گردد دانش آموز چگونه است و با تشخیص توانایی ها، ترجیحات و علایق بچه ها در خصوص این موضوع، - چه نوع حافظه و درک دارد. اثربخشی کل فرآیند آموزشی به این بستگی دارد. و سپس جالب ترین و اصلی ترین چیز آغاز می گردد - ما علاقه به موضوع را بیدار می کنیم!

چگونه به بچه ها انگلیسی آموزش دهیم؟

چگونه کودک دو زبانه تربیت کنیم؟ پایه های یک شخصیت شاد و پیروز در دوران کودکی گذاشته می گردد. به لطف روش های صحیح آموزش، کودک فعال، با اعتماد به نفس، قادر به مشخص اهداف خود و رسیدن به آن ها رشد می نماید. تعلیم و تربیت از جمله شامل آموزش کودک نیز می گردد. در واقع، در سنین پایین، هر علمی را می توان به یک بازی تبدیل کرد که قطعاً آن را دوست خواهید داشت. و این سهم مهمی در توسعه حرفه ای آینده خواهد بود.

توجه داشته باشید که زبان دوم صرفا برای زبان انگلیسی نیست و طبق علاقه و موقعیت برای مثال می توانند آموزش زبان فرانسوی را ببینند.

وظیفه والدین شناخت نقاط قوت فرزندشان و رشد آن هاست و وظیفه اولین معلمان القای علاقه و عشق به موضوع مورد مطالعه است. به همین علت است که توانایی آموزش زبان انگلیسی به بچه ها هنر خاصی است که به کودک یاری می نماید در آینده حرفه ای معتبر پیدا کند و بعلاوه آزادانه با مردم کشورهای مختلف ارتباط برقرار کند و دوست گردد، در برنامه های تبادل دانشجو شرکت کند، مسافرت کند و هر کدام را انتخاب کند.

ابتدا باید معلم در خصوص سن مناسب تصمیم بگیرید، زیرا هر گروه سنی به رویکرد خاصی احتیاج دارد. بیایید بچه ها را به چند گروه سنی تقسیم کنیم:

از 3 تا 5 سال،

از 5 تا 7 سالگی

از 7 تا 10 سال

ابتدا باید به یاد داشته باشید که یادگیری یک موضوع تازه باید شادی و لبخند را به کودک بیاورد. فتح یک زبان تازه نباید برای نوزاد سنگین باشد. بسیار مهم است که همه کلمات تازه را با صدای دلپذیر برای درک تلفظ کنید. سپس کودک قطعاً آغاز به حفظ کردن کلمات و جملات به انگلیسی می نماید.

بیا انگلیسی بازی کنیم!

ما تصادفاً از این کلمه - بازی استفاده نکردیم. این بازی است که می تواند مجذوب، الهام بخش هیجان و برانگیختن علاقه واقعی به ذات خود باشد. آموزش زبان انگلیسی به بچه ها 4 تا 6 ساله به روشی بازیگوش ساخته شده است.

حداکثر مواد تعاملی، تصاویر، آهنگ ها، قافیه ها، داستان ها، بازی های نقش آفرینی، استفاده از اسباب بازی ها برای ایجاد موقعیت های زبانی، همه این ها به وسیله کودک به عنوان یک بازی سرگرم نماینده درک می گردد که در طی آن قافیه ها، آهنگ ها را می شمارند. ، کلمات و عبارات انگلیسی به سادگی به خاطر سپرده می شوند.

در این مرحله، شما فقط واژگان رایج را معرفی می کنید، کلماتی که روزانه در گفتار روزمره اتفاق می افتد نام محصولات، حیوانات، گل ها، تبریک، نام لوازم خانگی، مبلمان و غیره. یعنی هر چیزی که یک کودک هر روز در خانه می بیند و می داند که به زبان فارسی چگونه به نظر می رسد. کوشش در این سن برای شرح اینکه آب و هوای انگلیسی (و سایر مفاهیم پیچیده تر)چیست ارزش آن را ندارد و نباید به آن ها سخت گرفته گردد. وظیفه شما در این مرحله برانگیختن علاقه مداوم به یادگیری زبان، یادگیری نام اشیا و بعلاوه میل به یادگیری نحوه خواندن داستان های انگلیسی است.

این بچه ها بلافاصله کلمات تازه را درک می نمایند، به خصوص اگر با یادگیری به عنوان یک بازی هیجان انگیز معرفی شوند. اما در عین حال، نشستن طولانی مدت برای آن ها ممکن است سخت باشد، بنابراین معلم باید شکیبا باشد و صد ایده آموزش با بازی کردن داشته باشد. با یک کودک کوچک، تجربه جالبی از آموزش زبان انگلیسی در غیر استانداردترین شرایط می توان به دست آورد: در حین نوشیدن چای با اسباب بازی، ساختن برجی از بلوک، نقاشی یا پایکوبی های ناگهانی.

علاوه بر این، هنگام آموزش زبان به بچه ها خردسال، بسیار مهم است که فرآیند یادگیری به شکل غیر مستقیم باشد. شما کلمات را تلفظ می کنید، تصاویر طنز را مشاهده می کنید. برای اینکه کودک بتواند بر اندازه زیادی مطالب تسلط پیدا کند، بهتر است از یک مطلب ساده آغاز کنید. به یاد داشته باشید که بچه ها خردسال همواره از بزرگسالان تقلید می نمایند. یعنی تلفظ صحیح کلمات مهم است.

بچه ها از 5 تا 7 سال

این مخاطب جدی تری است، بازی های بچه هاه دیگر چندان جالب نیست، اما هنوز پشتکار پایداری وجود ندارد. در اینجا شما به آمادگی کامل احتیاج دارید. توانایی استفاده از ابزارهای مختلف و ساخت یک درس به روش مدرن. از آهنگ های محبوب، فیلم های کوتاه، کارتون، ادبیات مدرن استفاده می گردد. نکته اصلی این است که بتوانیم علاقه ثابت خود را حفظ کنیم و کودک را بیش از حد خسته نکنیم.

دانش آموزان 7 تا 10 ساله

این ها دانش آموزان جدی و متفکری هستند. برای آن ها فواید دانش مهم است که می توان به آن توجه کرد و به مادر و پدر نشان داد. مربی گاهی کلاس های دانش آموزان دبستانی را به طور کامل به زبان انگلیسی برگزار می نماید و کودک وقتی لذت می برد که می فهمد چه چیزی به او گفته می گردد و پاسخ می دهد واین هدف اصلی است. اگر معلم از چنین بچه ای بشنود: من می توانم انگلیسی صحبت کنم! ممکن است فکر کند استعدادی برای تدریس هم داشته باشد.

شکل تدریس تا حدودی با کار آموزش به کوچک ترهای گروه فرق دارد، اما همچنان بازیگوش باقی می ماند. آن ها فقط مضامین موقعیت های بازی را تغییر می دهند تا مناسب تر با سن باشند. همه چیز بعلاوه باید با شرحاتی با لحظات بازی، مکث های موسیقی آمیخته گردد. اما کل فرآیند با هدف بیدار کردن میل به برقراری ارتباط و نه فقط برقراری ارتباط، بلکه به زبان انگلیسی است. و برای این، کلمات بیشتری از قبل مورد احتیاج است و قوانین اساسی دستور زبان باید به خاطر بسپارند. در اینجا شما نمی توانید بدون مواد تعاملی و کتاب های درسی اصلی و رنگارنگ کار کنید.

منبع: فرارو

به "چرا و چگونه باید به بچه ها خود زبان دوم بیاموزیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا و چگونه باید به بچه ها خود زبان دوم بیاموزیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید