طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!

به گزارش وبلاگ تور امنستان، ماهی یکی از غذا های دریایی و بسیار خوشمزه و مفید است که شما می توانید با انواع ماهی ها این غذا را تهیه کنید و به همراه برنج زعفرانی ساده یا سبزی پلو به دلخواه برای مجالس مختلف به خصوص عید نوروز یا چهارشنبه سوری تهیه کنید.

طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!

دقت کنید مزه دار کردن ماهی یکی از مهم ترین بخش تهیه آن می باشد و حتما دقت کنید که نباید ماهی بیشتر از 3 ساعت داخل مواد مرینت بماند، زیرا گوشت ماهی مثل مرغ یا گوشت قرمز نیست و بافت خود را از دست می دهد و موقع سرخ شدن وا می رود پس از شب قبل ماهی را داخل مواد رها نکنید.

مواد لازم:

ماهی قزل آلا 1 عدد

آب نارنج تازه یا لیموترش 2 ق غذا خوری

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

زعفران 1 ق غذا خوری

آرد سفید 6 ق غذا خوری

ادویه ماهی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم

برنج 2 پیمانه

سبزی پلویی به دلخواه

طرز تهیه ماهی خوشمزه بدون بو

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید پوست ماهی را جدا کنید تا خوب مزه دار گردد و موقع سرخ کردن ماهی اذیت نکند و به تابه بچسبد، اگر ماهی شما فریزری است و یخ زده داخل یک بشقاب قرار دهیبد و روی آن آب جوش بریزید و خیلی سریع و راحت پوست را با دست بکشید تا جدا گردد بشورید و با دستمال خوب خشک کنید.

مرحله دوم: مزه دار کردن ماهی

در ادامه باید ماهی را داخل یک کاسه قرار دهید و به آن آب نارنج تازه یا لیموترش بزنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و به همراه سیر و زعفران به آن اضافه کنید و برای 1 الی 3 ساعت داخل مواد قرار دهید تا ماهی مزه دار گردد.

مرحله سوم: سرخ کردن ماهی

در ادامه باید آرد را داخل یک کاسه یا بشقاب بریزید و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و ماهی ها را داخل آرد بزنید و بعد داخل تابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن هر دو طرف را با روغن کم و حرارت میانه سرخ کنید تا پخته گردد.

مرحله چهارم: تهیه ماهی خوشمزه بدون بو با برنج

برنج را نیز از قبل بشورید و روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد آبکش کنید و به دلخواه می توانید با سبزی پلویی یا به صورت ساده تهیه کنید و در کنار ماهی سرخ شده سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه ماهی خوشمزه بدون بو

می توانید ماهی را داخل سرخ کن یا فر یا سولاردم قرار دهید و یا می توانید داخل تابه گریل قرار دهید.

اگر دوست دارید برنج شما خوشمزه تر گردد یک بوته سیر را وسط برنج قرار دهید.

می توانید در کنار این غذا کمی گوچه و سیب زمینی نیز سرخ کنید و به عنوان دورچین قرار دهید.

می توانید برای گرفتن سردی ماهی کمی دارچین به مواد آردی بزنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید