طرز تهیه پودر سوخاری خانگی با دو روش متفاوت در خانه

به گزارش وبلاگ تور امنستان، پودر سوخاری همان نان خشکی است که پودر شده و معمولا در فرایندی با یکسری سبزیجات معطر یا ادویه های ترکیب می گردد. برای تهیه پودر سوخاری معمولا از نان های حجیمی مثل باگت یا نان تست استفاده می گردد و نان در این فرایند دوبار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد؛ در مرحله اول پخت نان که به صورت عادی انجام می گردد و در مرحله دوم با حرارت ملایم و به صورت خرد شده، فقط برای این که رطوبت نان کاملا گرفته گردد. پودر سوخاری انواع مختلفی مثل ریز و درشت دارد که به نوع آسیاب کردن و الک شدن آن بستگی دارد.

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی با دو روش متفاوت در خانه

نوع درشت آن برای غذاهای سرخ شده مثل مرغ سوخاری، کتلت، شامی و ماهی و غیره کاربر دارد و نوع ریز آن برای تهیه غذاهایی مثل ناگت استفاده می گردد. چون امروزه شاهد بالا رفتن بی رویه قیمت پودر سوخاری هستیم، می خواهیم طرز تهیه آن را به روش خانگی با تمام نکات و فوت و فن هایش به شما آموزش دهیم که اصلا کار سختی نیست و زمان زیادی نمی گیرد. شما هر چند وقت یکبار می توانید مقادیر بیشتری از این پودر آماده کنید و برای مصرف چند ماه تان از آن در جای خشک و خنک نگهداری کنید. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری KFC

  • نان تست یک پیمانه
  • رزماری خشک یک قاشق غذاخوری
  • ارگانو نصف قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری
  • زردچوبه یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری نصف قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای نصف قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه دو قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
  • پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • پودر شنبلیله خشک یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر دو قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ دو قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه لازم

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری پانکو یا پولکی

  • نان تست یک بسته
  • کرانچی ساده یک بسته
  • سبزی معطر خشک شامل گشنیز، شنبلیه به اندازه لازم
  • پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • ادویه کاری به اندازه لازم

طرز تهیه پودر سوخاری KFC

مرحله اول

پودر سوخاری KFC را می توانید به راحتی در خانه آماده کنید و از آن برای تهیه غذاهایی مانند توپک سیب زمینی و مرغ سوخاری بهره ببرید. برای آغاز نان تست یا هر نان حجیم دیگری که از آن استفاده نموده اید را خرد نموده و داخل سینی فر بریزید. فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و سینی را داخل فر قرار دهید. حدود یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا نان ها کاملا خشک شوند. سپس سینی را کنار قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله دوم

بعد از این که نان ها خنک شدند آن ها را داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کمی پودر شوند. مواظب باشید تا خیلی نرم و ریز نشوند. برای این کار می توانید به جای غذاساز از گوشت کوب نیز بهره ببرید.

مرحله سوم

تمام ادویه ها را داخل غذاساز ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط نان خرد شده اضافه نموده و هم بزنید تا به صورت یکنواخت کاملا پخش گردد. پودر سوخاری آماده شده را داخل یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پودر سوخاری KFC

  • پودر سوخاری انواع مختلفی دارد و به صورت نرم یا درشت تهیه می گردد که تمام آن بستگی به نوع آسیاب و الک کردن نان بستگی دارد. ولی برای تهیه پودر سوخاری کی اف سی بهتر است پودر سوخاری کمی درشت باشد.
  • نان ها نباید آنقدری داخل فر بمانند تا تغییر رنگ دهند.
  • از این پودر سوخاری علاوه بر تهیه مرغ سوخاری می توانید از کباب شامی، کتلت، ماهی و بادمجان سوخاری هم بهره ببرید.

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو یا پولکی

مرحله اول

برای آغاز نان های تست را به یاری دست کمی خرد نموده و روی سینی فر بچینید. فر را روی دمای 130 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و سینی را داخل فر بگذارید تا نان ها کمی خشک شده اما تغییر رنگ ندهند. حدود بیست دقیقه زمان کافی است اما خودتان هر چند دقیقه یکبار داخل فر را چک کنید و مطمئن شوید.

مرحله دوم

سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. سپس نان های خشک شده را داخل غذاساز ریخته و چند پالس کوچک بزنید. نباید نان ها خیلی خرد شده و پودر شوند. محتویات داخل غذاساز را درون الک بریزید. آردی که از الک رد می گردد همان آرد سوخاری و پودری که داخل الک می ماند، پانکو یا پودر سوخاری پولکی است.

مرحله سوم

کرانچی ها را همراه سبزیجات معطر، ادویه ها و پنیر پارمسان داخل غذاساز ریخته و کاملا پودر کنید. سپس به مخلوط پانکو اضافه کنید. تمام مواد را کاملا مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پودر سوخاری پانکو

  • به هیچ عنوان از نعنا برای سبزیجات معطر استفاده نکنید چون طعم پودر شما تلخ می گردد.
  • می توانید به جای کرانچی ساده از کرانچی تند بهره ببرید و پودر کاری را حذف کنید.
  • به جای پودر کرانچی می توانید از پودر گوجه یا زردچوبه اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پودر سوخاری خانگی با دو روش متفاوت در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر سوخاری خانگی با دو روش متفاوت در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید