خبرنگاران : زنجبیل یک گیاه دارویی فوق العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. این تا حد زیادی با تراکم بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهاب موجود در این ماده غذایی مرتبط است.
حلیم از غذا های محبوب ماه رمضان است که در سرتاسر ایران کم و بیش به یک روش طبخ می شود، اما اراکی ها از این قاعده مستثنی هستند. در ادامه روش تهیه حلیم اراکی را می خوانید. نوش جان!
باسلوق با شیره انگور از شیرینی های سنتی ارومیه می باشد که بسیار مقوی است. دلیل مقوی و مغذی بودن آن، استفاده نکردن از روغن و شکر بوده که می توان از آن به عنوان یک شیرینی سالم، طبیعی و رژیمی نام برد. همچنین از شیرینی های ایرانی است که نمونه هایی از آن را در...
قدیمی ترها برای ناهار ظهرهای داغ تابستان گرما را بهانه می کردند و شش روز از هفت روز هفته بساط درست کردن آبدوغ خیار را علم می کردند. آبدوغ خیار هم یک غذای نونی مناسب برای ناهار و هم حسابی سیر کننده و سالم و پرانرژی بود و البته دل آدم را خنک می کرد. طرز تهیه...
مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید.