احتمالا برای شما هم پیش آمده که بعد از دویدن یا ورزش کردن احساس درد شدید و غیرقابل تحمل در قسمت پایین ساق پای خود نموده اید. اگر این شرایط را تجربه نموده اید، ممکن است دچار شین اسپلینت باشید. شین اسپلینت یکی از رایج ترین مسائل مربوط به ورزش کردن به شمار...
موز میوه خیلی خوشمزه و سالمی است. این میوه حاوی چندین مواد معدنی اساسی و برای هضم غذا، قلب و لاغری مفید است. این مقاله را بخوانید تا با 11 مورد از خواص موز برای سلامتی آشنا شوید. همه این فایده ها براساس آزمایش های علمی کشف و اثبات شده اند.
حتما برای شما هم پیش آمده است که برخی شب ها به علت خستگی، مریضی یا کمبود وقت حوصله درست کردن یک شام مفصل یا وقت گیر را نداشته باشید. به خصوص در فصل بهار و تابستان که شب ها کوتاه تر می شوند، ترجیح می دهید که یک غذای ساده و سبک را در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه...
چغرتمه کوکو یا کوکو بادکوبه یکی از غذا های مشهور و محبوب خطه شمال ایران و به خصوص گیلان است که ظاهرا اصالت آن به کشور روسیه و شهر قفقاز برمی گردد. این کوکو در گذشته یکی از غذا های مهم مهمانی های رسمی و جشن های عروسی به تعداد می رفت که معمولاً در کنار فسنجان...
خامه فرم گرفته یا ویپینگ کریم نوعی خامه زده شده است که برای تزیین کیک استفاده میشود. برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه صبحانه استفاده میشود.
خبرنگاران : زنجبیل یک گیاه دارویی فوق العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. این تا حد زیادی با تراکم بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهاب موجود در این ماده غذایی مرتبط است.
حلیم از غذا های محبوب ماه رمضان است که در سرتاسر ایران کم و بیش به یک روش طبخ می شود، اما اراکی ها از این قاعده مستثنی هستند. در ادامه روش تهیه حلیم اراکی را می خوانید. نوش جان!
باسلوق با شیره انگور از شیرینی های سنتی ارومیه می باشد که بسیار مقوی است. دلیل مقوی و مغذی بودن آن، استفاده نکردن از روغن و شکر بوده که می توان از آن به عنوان یک شیرینی سالم، طبیعی و رژیمی نام برد. همچنین از شیرینی های ایرانی است که نمونه هایی از آن را در...
قدیمی ترها برای ناهار ظهرهای داغ تابستان گرما را بهانه می کردند و شش روز از هفت روز هفته بساط درست کردن آبدوغ خیار را علم می کردند. آبدوغ خیار هم یک غذای نونی مناسب برای ناهار و هم حسابی سیر کننده و سالم و پرانرژی بود و البته دل آدم را خنک می کرد. طرز تهیه...
مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید.